TICK Logo
Teknologji Informative

Teknologji informative

Trajnimet për teknologji informative:

  1. Web / Desktop / Mobile Aplikacione
  2. TI Bazike / Rrjete Kompmuterike / Infrastrukturë
Lexo më shumë  »
Teknologji Informative për Fëmijë

Teknologji informative për fëmijë

Trajnimet për teknologji informative për fëmijë:

  1. TI Bazike / Mësim për shkrim në tastierë
  2. Programim në disa nivele / Programim për lojëra
Lexo më shumë  »

Kush jemi ne?

Ekipi ynë
Ekipi i ynë

Trajnerët në TICK janë profesonal, me edukim adekuat dhe përvoj në trajnime dhe punë praktike.

Praktika në PROBIT
Praktika në Probit

Studentët që përfundojnë me sukëses trajnimet te ne mund të bëjnë aplikojnë për punë praktik në Probit...

Our partners
Partnerët tanë

TICK është gjithmonë në kërkim të profesionistëve që kanë ide të reja në fushën ku ne veprojmë...

Studentët e lumtur

Cka tregojnë studentët për ne?