TICK Logo

Adobe Photoshop & Graphic Design

Super Oferta 50% zbritje për trajnimin nga 110 Euro 55 Euro
Me 08 Maj 2018 fillon trajnimi – PhotoShop & Graphic Design

Studentët do të mësojnë:

  1. Hyrja në veglën Adobe Photoshop
  2. Shtjellimi i veglave të Adobe PhotoShop-it
  3. Shtjellimi i veglave të Adobe PhotoShop-it II
  4. Përdorimi i Adobe Photoshop-it për Web Design
  5. Krijimi i Dizajneve të ndryshme duke përdorur Adobe Photoshop

Trajnimi zgjatë 25 orë
Trajner: Bsc. Sarand Kadriu
Disa nga punet e trajnerit : https://www.behance.net/SarandKadriu

Kursi zhvillohet ne laborator dhe është i orientuar nga praktika.
Nxitoni, numri i studentëve i kufizuar!
Telefoni: 045/899-009(viber); 049/308085
Email: info@tick-ks.com;