TICK Logo
Banner

Arman Rexhepi – mendon se kodimi është e ardhmja!

Ai ka publikuar disa projekte të mrekullueshme në platformen Code, kështu që ai prezanton para neve  hobin e tij kodimin dhe atë që ai pëlqen për kodimin dhe të ardhmen e tij.

Pse ju pëlqen të kodoni? Unë mendoj se është kënaqësi për të krijuar diçka që është e juaja.

Këto janë dy nga projektet mrekullueshme  të  fundit të tij, të quajtura “Alien  war”  kjo është një lojë me alien ku Armani ka zbatuarr konceptet themelore të programimit si  ngjarjet,funksionet, if/else, ciklet e përseritura. Ai gjithashtu ka koduar “Fast and Furious Fish” i inspiruar nga loja Flappy Bird.