TICK Logo

Bazat e Programimit në Java

Super Ofertë -20% zbritje !

Me 26 Dhjetor 2017 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në Java.
Trajner Msc. Berat Perçuku
Kohëzgjatja 35 orë, çmimi nga 110 në 89 Euro.

Detaje për trajnimin: http://www.tick-ks.com/sq/bazat-e-programimit-ne-java/

Ky trajnim është pre-rekuizitë për trajnimet – Programimi i orientuar në objekte – Java 2,
Zhvillimi i aplikacioneve në Android dhe Zhillimi i aplikacioneve Java me MySQL.

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!