TICK Logo

Bazat e Prog. në Java – Ofertë Speciale

Me 26 Qershor 2017, orari E Hene – Marte – Merkure – enjete orari 17:15-19:30 – fillon trajnimi – Bazat e Programimit në Java.
Trajnimi është i organizuar në ligjërata, ushtrime dhe praktikë me projekte reale.

Trajner Msc. Berat Perçuku
Çmimi për studentë 89 Euro.
Ky trajnim është pre-rekuizitë për trajnimet – Programimi i orientuar në objekte – Java 2,
Zhvillimi i aplikacioneve në Android dhe Zhillimi i aplikacioneve Java me MySQL.
Kontakto në tranime@probit-kos.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!
Detaje per trajnimin:Bazat e Programimit në Java