TICK Logo

Bazat e Programimit në Web – Web I & II

Me 12 Shkurt 2018 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në WEB.
Orari i trajnimit E Hene- Merkure- Premte 17:15-19:00.

Trajnimi i përmban:
– WEB I (HTML, CSS, JavaScript, jQuery)
– WEB II (PHP dhe MySQL).
– Kodimi i projektit DEMO SMP pa pagesë.

Detajet për trajnimin : http://www.tick-ks.com/sq/bazat-e-programimit-ne-web-web-i-ii/

Trajner Msc. Burim Avdiu.
Kontakto në info@tick-ks.com;
045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

Çmimi nga 230 në 180 Euro për studentë
Nëse regjistroheni 2 studenta së bashku, çmimi për person: 160 Euro.

Ky trajnim është pre-rekuizitë për trajnimet

Kodimi i Projektit – Demo CMS-it me PHP & MySQL:
Kodimi i projektit Gallery me OOP PHP & MySQL + jQuery:
Kodimi i projektit CMS me Laravel OOP PHP & MySQL.