TICK Logo

Bazat në SQL Server Administrim dhe Zhvillim

Me 21 Mars 2019, fillon trajnimi – Bazat në SQL Server Administrim dhe Zhvillim.

Takimi i parë e Enjte në ora 17:00.
Orari:E Martë & E Enjte 17:00-19:30.
Trajner Msc. Mentor Pajaziti.
Çmimi për studentë 99 Euro, 110 Euro për të tjerët.

Trajnimi është i organizuar në ligjërata, ushtrime dhe praktikë me projekte reale.

Detajet e trajnimit: Bazat në SQL Server Administrim dhe Zhvillim

Ky trajnim është pre-rekuizitë për trajnimet – SQL Server Development II dhe i Zhvillimi i aplikacioneve me C# dhe SQL Server.
Kontakto në tranime@tick-ks.com || info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!