TICK Logo

Bazat në SQL Server Administrim dhe Zhvillim

Me 10 Dhjetor 2018, fillon trajnimi – Bazat në SQL Server Administrim dhe Zhvillim. Takimi i parë E Hëne  ora 17:00.

Trajnimi është i organizuar në ligjërata, ushtrime dhe praktikë me projekte reale.
Trajner Msc. Mentor Pajaziti.
Çmimi për studentë 99 Euro, 110 Euro për të tjerët.
Detajet e trajnimit: Bazat në SQL Server Administrim dhe Zhvillim

Ky trajnim është pre-rekuizitë për trajnimet – SQL Server Development II dhe i Zhvillimi i aplikacioneve me C# dhe SQL Server.
Kontakto në tranime@tick-ks.com || info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!