TICK Logo

Bazat në SQL Server Administrim dhe Zhvillim

Oferta Verore nga 130 Euro në 99 Euro, mëso Bazat e të dhënave për 2 javë mësim.

Me  08 Korrik  2019, fillon trajnimi – Bazat në SQL Server Administrim dhe Zhvillim. Orari E Hene – E Marte – E Merkure – E Enjete – E Premte  – 17 : 00 – 20:00.

Trajnimi është i organizuar në ligjërata, ushtrime dhe praktikë me projekte reale.
Trajner Msc. Mentor Pajaziti.
Çmimi nga  130 në 99 Euro.
Detajet e trajnimit: Bazat në SQL Server Administrim dhe Zhvillim

Ky trajnim është pre-rekuizitë për trajnimet – SQL Server Development II dhe i Zhvillimi i aplikacioneve me C# dhe SQL Server.
Kontakto në tranime@tick-ks.com || info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!