TICK Logo

Bootstrap

50 % Zbritje në trajnimin Bootstrap,

Trajnimi fillon me 12 Gusht 2019  orari cdo ditë pune E Hëne – Premte 17:00 – 19:00 dhe e Shtune 15:00-19:00. 

Trajnimi i përmban:
1. Hyrje në Bootstrap,
2. Utilities,
3. CSS Components,
4. Grid & Flexbox,
5. JavaScript Widgets,
6. Praktika  – Krijimi i një aplikacioni me Bootstrap.

 

Detajet për trajnimin : Bootstrap

Trajner Msc. Burim Avdiu.
Çmimi nga 80 në 40 Euro.
Orë mësimi 15-20 orë.

Kontakto në info@tick-ks.com;
045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve në grup i kufizuar!!!

Çmimi nga 80 në 40 Euro.