TICK Logo

CCNA IV: Routing and Switching

Me 03 Maj 2019 fillon trajnimi – CCNA IV: Routing and Switching.

Orari:E Hënë, Mërkurë dhe e Premte 16:30-18:00
Trajner Msc. Florent Rrahmani.
Kohëzgjatja 50 orë, çmimi 140 Euro.

Detaje për trajnimin :

Chapter 1: WAN Concepts
Chapter 2: Point-to-Point Connections
Chapter 3: Branch Connection
Chapter 4: Access Control Lists
Chapter 5: Network Security and Monitoring
Chapter 6: Quality of Service
Chapter 7: Network Evolution
Chapter 8: Network Troubleshooting

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!