TICK Logo

Rrjeta Kompjuterike – CCNA (4 Modulet)

Me 24 Korrik 2017, me orar E Hëne – Mërkure – Premte nga ora 18:00-20:00 fillon trajnimi në Rrjeta Kompjuterike – CCNA (4 Modulet).
Oferta verore – 30% ZBRITJE & studentët e dalluar përfitojnë punë praktike.
Trajnimi është i organizuar në ligjërata, ushtrime dhe praktikë me projekte reale + përgatitje për provimin përfundimtarë.
Trajner Ing. Alban Gerguri.
Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

Detaje per trajnimin:
Rrejta Kompjuterike – CCNA I
Rrejta Kompjuterike – CCNA II
Rrejta Kompjuterike – CCNA III
Rrejta Kompjuterike – CCNA IV