TICK Logo

CCNA Routing and Switching

Super oferta për trajnimet CCNA Routing and Switching(4 modulet) me  70% zbritje.

Trajnimi në CCNA Routing and Switching fillon me date 25 Dhjetor 2018 – takimi i parë e Marte ora 17:30.

Trajnimi përmban 4 Nivele:

  • NIVELI I : Introduction to Networks
  • NIVELI II: Routing & Switching Essentials
  • NIVELI III: Scaling Networks
  • NIVELI IV: Connecting Networks

Detajet per trajnimin : http://www.tick-ks.com/sq/cnnai-iv/
Trajner: Msc. Florent Rrahmani
             Msc. Driton Mekuli
             Msc. Fidan Vërbovci
             Msc. Shen Gjeli

Çmimi promovues nga 1300 Euro në 490 Euro.

Trajnimi zgjate 7-10 muaj, është i orientuar më shumë nga pjesa praktike me paisje fizike dhe simulatorin “Packet Tracer”,  pa ju shmangur dhe pjesës së teorisë. Pjesë e rëndësishme e trajnimit është dhe përgatitja për provimin përfundimtar në CCNA R&S 200-125.
Studentët e dalluar dhe të cilët certifikohen në fund do të kenë mundësi për punë praktike.

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!