TICK Logo

CCNA Routing and Switching

Me 04 Shtator 2019 fillon trajnimi në CCNA Routing and Switching, çdo ditë pune nga ora 16:15 – 18:00.

Trajnimi përmban 4 Nivele, ku secili semestër do te përmbaj 50 orë mësimi:

 • NIVELI I : Introduction to Networks
 • NIVELI II: Routing & Switching Essentials
 • NIVELI III: Scaling Networks
 • NIVELI IV: Connecting Networks

Detaje për trajnimin : http://www.tick-ks.com/sq/cnnai-iv/
Trajner: Msc. Florent Rrahmani

Çmimi promovues nga 1300 Euro në 490 Euro.

Data e fundit për tu certifikuar ne provimin CCNA 200-125 është 23 Shkurt 2020, andaj nëse dëshironi të certifikoheni para datës 23 Shkurt 2020, kjo është shanca juaj e fundit për të ndjekur trajnimin CCNA R&S ne formatin aktual.

Pas datës 23 Shkurt 2020 trajnimi CCNA do të pësoj ndryshime, ku  10 trajnimet  e mëposhtme do të bashkohen në një provim të vetëm:

 • CCNA Routing and Switching
 • CCNA Cloud
 • CCNA Collaboration
 • CCNA Cyber Ops
 • CCNA Data Center
 • CCNA Industrial
 • CCNA Security
 • CCNA Service Provider
 • CCNA Wireless
 • CCDA Design

Përmbajtja e provimit te ri CCNA 200-301 pas datës 23 Shkurt 2020:

https://www.cisco.com/c/dam/en_us/training-events/le31/le46/cln/marketing/exam-topics/200-301-CCNA.pdf

Trajnimi zgjate 3-4 muaj, është i orientuar më shumë nga pjesa praktike me paisje fizike dhe simulatorin “Packet Tracer”,  pa ju shmangur dhe pjesës së teorisë. Pjesë e rëndësishme e trajnimit është edhe përgatitja për provimin përfundimtar në CCNA R&S 200-125.
Studentët e dalluar dhe të cilët certifikohen në fund do të kenë mundësi për punë praktike.

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/660103.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!