TICK Logo

Cisco CCNA Vikend Trajnim – pa pagesë

Me datën 02 dhe 03 Shkurt 2019 mbahet Vikend Trajnim pa pagesë.
Trajnimi dy ditor ofronë 10 orë ligjerata në rrjeta kompjuterike, në fund të trajnimit ofrohet praktikë 5 orë.

Trajnimi do mbahet me ekipën e trajnerëve të shkollës tonë:

 1. Msc. Florent Rrahmani mbi 12 vite pervoj punë ne Networking
 2. Msc. Driton Mekuli  mbi 15 vite pervoj punë ne Networking
 3. Msc. Shen Gjeli  mbi 10 vite pervoj punë ne Networking
 4. Msc. Fidan Vërbovci mbi 12 vite përvoj pune në Networking

Orari:
E Shtune nga ora: 10:00-18:00
E Diele nga ora : 10:00-16:00

Detajet e trajnimit:

 • Hyrje në CISCO IOS , Komandat bazike
 • OSI reference modeli
 • Network Media – UTP
 • ARP request
 • IP
 • TCP dhe UDP
 • Vlans and Trunks
 • Router on the Stick
 • RIPv2
 • DHCP
 • ACL
 • NAT

Trajnimi është pjesë e paketës: CCNA Moduli I-IV

Ne fund te trajnimit do te konfigurohet rrjeta e paraqitur ne vazhdim përmes Cicso Packet Tracer, duke i shfrytëzuar njohurit e fituara nga modulet e lartpërmendura.

Çmimi falas për nxënësit e shkelqyer të shkollave të mesme dhe studentët e drejtimit Shkenca Kompjuterike.
Kontakto në trajnime@tick-ks.com; 045/899099 (viber)- 049/308085
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

Regjistrohu – Vikend Trajnimi Cisco CCNA