TICK Logo

Cisco CCNA Vikend Trajnim – pa pagesë

Me datën 05 dhe 06 Maj 2018 mbahet Vikend Trajnim pa pagesë.
Trajnimi dy ditor ofronë 10 orë ligjerata në rrjeta kompjuterike, në fund të trajnimit ofrohet praktikë 5 orë.

Orari:
E Shtune nga ora: 10:00-18:00
E Diele nga ora : 10:00-16:00

Detajet e trajnimit:

 • Hyrje në CISCO IOS , Komandat bazike
 • OSI reference modeli
 • Network Media – UTP
 • ARP request
 • IP
 • TCP dhe UDP
 • Vlans and Trunks
 • Router on the Stick
 • RIPv2
 • DHCP
 • ACL
 • NAT

Trajnimi është pjesë e paketës: CCNA Moduli I-IV

Ne fund te trajnimit do te konfigurohet rrjeta e paraqitur ne vazhdim përmes Cicso Packet Tracer, duke i shfrytëzuar njohurit e fituara nga modulet e lartpërmendura.

Trajner Msc. Florent Rrahmani.
Çmimi falas për nxënësit e shkelqyer të shkollave të mesme dhe studentët e drejtimit Shkenca Kompjuterike, pagesa për të tjerë 15 Euro.
Kujdesë studentëve ju lejohet vetem njëher të ndjekin një trajnim pa pagesë.
Kontakto në trajnime@tick-ks.com; 045/899099 – 049/308085
Regjistrohu në faqen tonë, Trajnimi CCNA – Rrjeta Kompjuterike.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!
Trajnimi është pjesë nga trajnimi