TICK Logo

Pas përfundimit të trajnimeve në WEB, Endrti Gashi fillon praktiken si WEB Developer në PROBIT

Endrit Gashi ishte pjesë e shkollës verore të mbajtur në TICK Education Center që u organizua në Qershor – Tetor 2017. Në kuadër të shkollës ai përfundoi 5 trajnime të lidhura me WEB:

  1. Web Design – mësimi i PhotoShop-it për WEB Design dhe HTML
  2. Web Design & Development I (HTML, CSS, JavaScript, jQuery)
  3. Web Development II (PHP & MySQL) dhe Kodimi i projektit SMP
  4. Web Development Advanced (PHP, MySQL, Bootstraop, jQuery) dhe Kodimi i projektit CMS
  5. WordPress Administrimi dhe krijimi temlejtave

Mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve për Endritin ishin të mjaftueshme që ai të filloj praktikën në njërën nga kompanitë që merrem me kodimin e Web aplikacioneve PROBIT.

 

 

Ai filloi me praktikë në fund të trajnimit të WordPress-it ku dhe është pjesë e ekipit për krijimin e faqes për Delfini Ltd.

Fati i Endritit për hyrje në praktikë në kompaninë PROBIT e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë TICK.

Disa nga projektet e realizuara nga Endriti në kuadër të shkollës verore.

[Not a valid template]