TICK Logo

Studenti nga pakoja WEB, Ragip Gjinovci fillon praktiken si WEB Developer në PROBIT

Ragip Gjinovci është në përfundim të pakos WEB Development gjatë shkollës verore 2019 të mbajtur në TICK Education Center që u organizua në Qershor – Tetor 2018.
Në kuadër të shkollës ai përfundoi 9 trajnime të lidhura me WEB:

  1. PhotoShop & Web Design
  2. Web Development I(HTML, CSS, JavaScript)
  3. Web Development II(PHP & MySQL)
  4. Kodimi i Projektit SMP
  5. Source Version Control – GitHub
  6. Bootstrap
  7. WordPress
  8. Web Intermediate(OOP PHP & MySQL, PHP OOP) + Kodimi i një projekti real – Gallery
  9. OOP PHP & Laravel

Ragipi është njëri nga studentët më të mirë që shkolla ka pasur, ai në të gjitha trajnimet mëso më shumë se ishte e paraparë në plan program.

Ai tani është pjesë të trajnimit e fundit OOP PHP & Laravel. Mësimet e bëra gjatë shkollës për Ragipin ishin të mjaftueshme që ai të aftësohej për të filluar punë praktike me pagesë në PROBIT, si WEB Developer.

 

Ragipi është pjesë e ekipit të zhvillimit dhe po punon në projekte reale që kompania ka, fatin e tij për hyrje në praktikë në kompani të ndryshme e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë.