TICK Logo

TICK akreditohet si Cisco Networking Academy

Nga muaji Mars 2018, TICK Education Center akreditohet si Cisco Networking Academy.

Në muajin Prill 2018 do filloj grupet e reja, të gjithë studentët që do regjistrohen do kenë çmime promocionale.

Shiko detajet ër trajnimet: CCNA Moduli I-IV

Trajner: Msc. Florent Rrahmani

Studentët që përfundojnë me sukses rajnimet dhe do certifikohen nga Cisco do ju mundësohet praktikë me projekte reale.
Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.