TICK Logo

Etnik Latifi, studenti nga shkolla verore 2018 që angazhohet në punë

Etnik Latifi, student i TICK Education Center ishte pjesë e shkollës verore 2018,  organizua në Qershor – Tetor 2018.

Në kuadër të shkollës ai përfundoi 6 trajnime të lidhura me WEB:

  1. PhotoShop & Web Design
  2. Web Development I(HTML, CSS, JavaScript)
  3. Web Development II(PHP & MySQL)
  4. Kodimi i Projektit SMP
  5. Web Intermediate(Bootstrap, MySQL, PHP OOP) + Kodimi i një projekti real – Gallery
  6. WordPress

Për Etnikin mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve  ishin të mjaftueshme që ai të aftësohej për të filluar punë praktike me pagesë në ELV Group, si Dizajner dhe në mirëmbajtje të WEB-it.