TICK Logo

Fillojmë me grupet në CCNA Moduli II, III, IV

Në muajin Dhjetor fillojmë me grupet në CCNA modulin II,III, IV.

  1. Moduli III – Data 4 Dhjetor 2018 orari Marte – Enjte 17:30 – 19:30.
  2. Moduli III – Data 5 Dhjetor 2018 orari Hëne – Mërkure – Premte 16:30 – 18:00.
  3. Moduli IV – Data 10 Dhjetor 2018 orari Hëne – Mërkure – Premte 18:00 – 20:00.

Detajet per trajnimin : http://www.tick-ks.com/sq/cnnai-iv/
Trajner: Msc. Florent Rrahmani
             Msc. Driton Mekuli
             Msc. Genc Vojka
             Msc. Shen Gjeli

Çmimi për modul 140 Euro.

Trajnimi zgjate nga 7-10 javë, është i orientuar më shumë nga pjesa praktike me paisje fizike dhe simulatorin “Packet Tracer”,  pa ju shmangur dhe pjesës së teorisë.
Pjesë e rëndësishme e trajnimit është dhe përgatitja për provimin përfundimtar në CCNA R&S 200-125.
Studentët e dalluar dhe të cilët certifikohen në fund do të kenë mundësi për punë praktike.

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!