TICK Logo

Genti Dushi

Studentë në paketën me trajnime: Web Design, Web Development I & II dhe WordPress. Jam shumë i kënaqur me ato që ofrohen këtu.
Trajnerët janë shumë profesional dhe kushtet në TICK janë shumë të mira.