TICK Logo

HTML & CSS Vikend Trajnim – pa pagesë

Me datën 21 dhe 22 Prill 2018 mbahet Vikend Trajnim pa pagesë.
Trajnimi dy ditor ofronë 10 orë ligjerata në HTML dhe CSS, në fund të trajnimit ofrohet praktikë 5 orë.

Orari:
E Shtune nga ora: 10:00-18:00
E Diele nga ora : 10:00-16:00

Trajner Msc. Burim Avdiu & Msc.Berat Perçuku.
Çmimi falas për nxënësit e shkelqyer të shkollave të mesme dhe studentët e drejtimit Shkenca Kompjuterike, pagesa për të tjerë 10 Euro.
Kontakto në trajnime@probit-kos.com; 045/899099 – 049/308085
Regjistrohu në faqen tonë, Trajnimi HTML dhe CSS.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!
Trajnimi është pjesë nga trajnimi Bazat e Programimit në Web – Web I & II

Aplikimi për trajnim