TICK Logo

HTML & CSS Vikend Trajnim

Me datën 13 dhe 14 Maj 2017 mbajet Vikend Trajnim.
Trajnimi dy ditor ofronë 10 orë ligjerata në HTML dhe CSS, në fund të trajnimit ofrohet praktikë 5 orë.
Orari:
E Shtune nga ora: 10:00-18:00
E Diele nga ora : 10:00-16:00

Trajner Msc. Burim Avdiu & Msc.Berat Perçuku.
Çmimi falas për nxënësit e shkelqyer të shkollave të mesme dhe studentët e drejtimit Shkenca Kompjuterike, pagesa për të tjerë 15 Euro.
Kontakto në trajnime@probit-kos.com; 045/899099 – 049/308085
Regjistrohu në faqen tonë, Trajnimi HTML dhe CSS.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!
Trajnimi është pjesë nga trajnimi Bazat e Programimit në Web – Web I & II