TICK Logo

ICT Trajnimet Janar – Shkurt 2019

Super oferta për muajin Janar dhe Shkurt 2019, plotëso testin i cili mbahet në shkollën tonë dhe përfito zbritje deri në 60%:

  1. Adobe Photoshop & Graphics / Web Design – grupi fillon në muajin Shkurt 2019 
  2. Bazat e Programimit në Web – grupi fillon me 5 Shkurt 2019
  3. Trajnimi WordPress – grupi fillon në muajin Shkurt 2019
  4. Bazat e Programimit në Java – grupi fillon në muajin 18 Janar 2019
  5. CCNA I – IV – grupet fillojnë me – I  15 Janar 2019 dhe 11 Shkurt 2019 
  6. SQL Server Development – grupi fillon në muajin Shkurt 2019
  7. Bazat e Programimit në C# – grupi fillon me 21 Janar 2019.
  8. Kids Code Academy – disa trajnime si : CODE, Scratch, Lua, App. Inventor, WEB , Arduino. 

Lista e trajnimeve të tjera: http://www.tick-ks.com/sq/course-catalog/

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!