TICK Logo

Java Advanced – Programimi i Orientuar ne Objekte

Me 08 Korrik 2019 fillon trajnimi – Programimi i Orientuar në Objekte – Java II.

Trajner Msc. Berat Perçuku
Orari:e Hëne,Marte,Mërkure, Enjte dhe e Premte 17:00 – 19:00
Kohëzgjatja 30 orë, çmimi nga 110 në 89 Euro.

Detaje për trajnimin: Java Advanced – Programimi i Orientuar ne Objekte

Ky trajnim është pre-rekuizitë për trajnimet – Zhvillimi i aplikacioneve në Android
dhe Zhillimi i aplikacioneve Java me MySQL.

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!