TICK Logo

Java Advanced – Programimi i Orientuar ne Objekte

Me 12 Mars 2018 fillon trajnimi – Programimi i Orientuar ne Objekte – Java II.
Trajner Msc. Berat Perçuku
Kohëzgjatja 30 orë, çmimi nga 110 në 89 Euro.

Detaje për trajnimin: Java Advanced – Programimi i Orientuar ne Objekte

Ky trajnim është pre-rekuizitë për trajnimet – Zhvillimi i aplikacioneve në Android
dhe Zhillimi i aplikacioneve Java me MySQL.

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!