TICK Logo

Java Basics Vikend Trajnim – pa pagesë

Me datën 12 dhe 13 Maj 2018 mbahet Vikend Trajnim pa pagesë në Java Fundamentals.
Trajnimi dy ditor ofronë 10 orë ligjerata në programim, në fund të trajnimit ofrohet praktikë 5 orë.

Orari:
E Shtune nga ora: 10:00-18:00
E Diele nga ora : 10:00-16:00

Temat kryesore që do shtjellohen në këtë trajnim janë:
– Hyrje
– Principet e punes
– Anatomia e nje aplikacioni
– Tipet e te dhenave
– Ndryshoret
– Operatoret
– Variablat
– Strukturat e kontrollit
– Vargjet
Trajner Msc. Berat Percuku
Çmimi falas për nxënësit e shkelqyer të shkollave të mesme dhe studentët e drejtimit Shkenca Kompjuterike, kurse për të tjerët që dëshirojnë të ndjekin kursin pagesa e pjesëmarrjes është 15 Euro.
Kontakto në trajnime@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085
Regjistrohu në faqen tonë,Trajnimi pa pagese – Bazat e programimit ne Java.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!
Trajnimi është pjesë nga trajnimi – Bazat e programimit ne Java.