TICK Logo

Java Fundamentals

Me 25 Prill 2018 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në JAVA – Java Fundamentals.Orari i trajnimit E Merkure – Premte 17:00-19:00.

Trajner: Msc. Berat Perçuku.
Kohëzgjatja 35 orë, çmimi nga 110 në 99 Euro.
Nëse regjistroheni 2 studenta së bashku, çmimi për studentë: 90 Euro.

Detaje për trajnimin: Java Fundametals

Ky trajnim është pre-rekuizitë për trajnimet – Programimi i orientuar në objekte – Java 2,
Zhvillimi i aplikacioneve në Android dhe Zhillimi i aplikacioneve Java me MySQL.

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!