TICK Logo

Java Fundamentals

Me 27 Maj 2019 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në JAVA – Java Fundamentals.

Trajner: Msc. Berat Perçuku.
Orari:e Hënë,Mërkurë & e Premte 17:00 – 19:00
Kohëzgjatja 35 orë, çmimi nga 110 në 99 Euro.
Nëse regjistroheni 2 studenta së bashku, çmimi për studentë është 89 Euro.

Detaje për trajnimin: Java Fundametals

Ky trajnim është pre-rekuizitë për trajnimet – Programimi i orientuar në objekte – Java 2,
Zhvillimi i aplikacioneve në Android dhe Zhillimi i aplikacioneve Java me MySQL.

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!