TICK Logo

Java Fundamentals

Me 19 Nentor 2019 fillon trajnimi – Bazat e Programimit në JAVA – Java Fundamentals.

Trajner:Msc Berat Perçuku.
Orari: E Martë & E Enjte 17:00 – 19:30
Kohëzgjatja 35 orë, çmimi nga 110 në 90 Euro.
Nëse regjistroheni 2 studenta së bashku, çmimi për studentë është 80 Euro.

Detaje për trajnimin: Java Fundametals

Ky trajnim është pre-rekuizitë për trajnimet – Programimi i orientuar në objekte – Java 2,
Zhvillimi i aplikacioneve në Android dhe Zhillimi i aplikacioneve Java me MySQL.

Kontakto në:
info@tick-ks.com;
045/899099(viber) – 049/660103.

Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!