TICK Logo

Java Fundamentals for Android & Android Development

Super oferta me 50 % zbritje për trajnimin Java Fundamentals for Android & Android Development, i cili fillon me 13 Gusht 2018.
Orari: E Marte – E Enjte nga ora 17:00-19:30.
Trajner: Msc. Berat Perçuku dhe Granit Berisha
Kohëzgjatja 70 orë, çmimi nga 300 në 150 Euro.

Detaje për trajnimet:

  1. Java Fundamentals – http://www.tick-ks.com/sq/bazat-e-programimit-ne-java/
  2. Android Development –  http://www.tick-ks.com/sq/android-app-development/

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!