TICK Logo

Java | MySQL & Spring | Android Programming – SUMMER SCHOOL 2019

TICK Education Center organizon shkollën verore për viti e IV në Java & Android Development.
 
Sukseset e vitit të fundit ishin të mëdha për 3 muaj e gjysmë studentët u aftësuan për të filluar praktikë/punë në kompanitë tona – shiko detajet. 
Disa nga kompanitë ku studentët do mund të bëjnë praktikën: Probit, Reiinvent, Euro Pixel, Head, etj.

Shkolla verore do filloj me 10 Qershor 2019 dhe do zgjasë 3 muaj e gjysmë, gjatë kohës së trajnimit studentët së bashku do të pajtohen për pushim 10 ditorë.
Aplikoni para datës 05 Qershor 2019 dhe fitoni zbritje deri në 30 %. 5 Studentët e parë të suksesshëm dhurata të ndryshme.

Shkolla verore – Pako II – Java & Andorid Development – 6 trajnime mbi 250 orë mësim – orari 15-19 çdo ditë pune.

 1. Java Fundamentals  – 50 orë mësimi + një projekt real.
 2. Java Advanced – OOP  – 50 orë mësimi + një projekt real.
 3. MySQL  – 25 orë mësimi + një projekt real.
 4. Source Version Control GitHub 10 orë – trajnim që do mbahet për vikend
 5. Java & MySQL Aplikacion Real – 50 orë mësimi + një projekt real.
 6. Android Development – 40 orë mësimi+ një projekt real.
  ose trajnimi
 7. Spring (së shpejti planprogrami) – 40 orë mësimi + një projekt real,

Ekipa që do mbaj trajnime:

 1. Berat Perçuku – udhëheqëse e grupit dhe trajnerë. Master i Shkencave Kompjuterike, mbi 12 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 2. Granit Berisha – trajnerë. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 5 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
 3. Kujtim Prenku – asistent trajner. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, kodues në kompaninë Probit.
 4. Durim Kryeziu  – trajnerë. Bachelor i Shkencave Kompjuterike, mbi 5 vite përvojë pune si zhvillues softueri dhe mësimdhënës.
  Etj. 

Studentët më të mire me mundësi për punë praktike.
Kontakto në 045/899099(viber)|049308085|info@tick-ks.com

Apliko në njërën nga paketat në formularin e më poshtëm