TICK Logo

Kids Programming – Grupet e Prillit 2019

Eduko fëmjijën tuaj në TICK, një  ambient ku fëmijët angazhohen në zgjidhjen e problemeve të programimit, mundësi që ata të kalojnë nga konsumatorë pasivë në krijues të rinjë, që shohin çdo pjesë të teknologjisë më shumë se vetëm një lojë por si një problem për të zgjidhur dhe një mundësi për të krijuar.

Programi mësimorë në TICK Education Center i dizajnuar për të gjitha nivelet, me fokus zhvillimin e inteligjencës te fëmijët përmes programimit.

Oraret e trajnimeve si në vijim:: 

  1. Code – E Marte dhe Enjte 17:30 – 18:45
  2. Scratch – E Hëne dhe Mërkure 11:30-12:45
  3. Scratch – E Hëne dhe Mërkure 17:00-18:30
  4. App Inventor – E Hëne dhe Mërkure 10:00-11:30
  5. Lua – E Marte dhe Enjte 14:00 – 15:30
  6. Web Development I – E Marte dhe Enjte 16:00 – 17:45
  7. Web Development I – E Premte 14:00 – 15:30
  8. Web Development II – E Hëne dhe Mërkure 14:00 – 15:30

Le të rrisim fëmijët në epokën dixhitale me edukimin e duhur drejt teknologjisë si e ardhmja e tyre e sigurtë!

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i nxënësve i kufizuar!