TICK Logo

KIDS PROGRAMMING – SUMMER SCHOOL 2018

TICK organizon shkollën verore për fëmijë me fokus zhvillimin e inteligjencës te fëmijët përmes programimit.

Shkolla verore do filloj me 1 Gushtë 2018 dhe do zgjasë 1 muaj, trajnimet që do ofrohen:

Studenti brena një muaji do mund të kryej një nivel nga lista e trajnimeve.

Përpos trajnimeve për nxënësit do ofrohet kohë pas kohe argëtime, si shëtitje në vende të ndryshe, lojëra të ndryshme, etj.

Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!