TICK Logo

Kodimi i aplikacioneve me C# dhe SQL Serve

Me 06 Mars 2018 fillon trajnimi –Kodimi i aplikacioneve me C# dhe SQL Server.

Trajnimi është i ndarë në tre pjesë :
C# Fundamentals
SQL Server Administrim dhe Zhvillim
– Kodimi i projektit me C# dhe SQL Server.

Trajner: Msc. Mentor Pajaziti  & Msc. Ilaz Kozhani
Kontakto në info@tick-ks.com;
045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!

Trajnimi ka 110 orë, çmimi nga 400 në 250 Euro për studentë.