TICK Logo

Konkurs për punësim, pozita Komunikim dhe Marketing

TICK(Training Institute, Center of Kosova) Education Center,  është shkollë profesionale, me fokus në ofrimin e trajnimeve profesionale në Teknologjinë Informative.
TICK është në kërkim të një personi që ka dëshirë të punoj në pjesën e komunikimit me palë dhe marketingun e shkollës.

Pozita : Komunikim dhe Marketing

Afati i shpalljes: 04/10/2018, Data e fundit për aplikim: 13/10/2018

Kualifikimet e kërkuara:

 • Studente e vitit të fundit ose e diplomuar në drejtime të marketingut
 • Përvojë pune– e preferuar
 • Aftësi të mira në përdorimin e kompjuterit (Word, Excel, Power point, Outlook)
 • Njohje të mirë të rrjeteve sociale
 • Të ketë aftësi te mira komunikuese dhe organizuese

Përgjegjësitë:

 • Të bëjë planin e promovimit për kompani së bashku me stafin e TICK
 • Shkruaja oferta promovuese
 • Komunikimi me studentët e shkollës.
 • Të prezantoj për publikun për punën që bëhet nga trajnerët e shkollës   

Detaje tjera:

 • Personi që aplikon për nuk duhet të ketë angazhime të tjera me përjashtim të shkollimit në këtë fushë.
 • Të jetë i aftë për ngritje të dijes
 • Të ketë ambicie të ngritje profesionale në këtë fushë

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin në vijim dhe në intervistë do ftohen vetëm ata që shihen si aplikonte të duhur nga kompania.