TICK Logo

Konkurs për punësim, pozita mësimdhënës/e & Partner /e biznesi

TICK(Training Institute, Center of Kosova) Education Center,  është shkollë profesionale, me fokus në ofrimin e trajnimeve profesionale në Teknologjinë Informative.
TICK është në kërkim të një personi që ka dëshirë të punoj në edukimin e brezit të ri, mbajt mësim në trajnime të teknologjisë informative – referoju linkut http://www.tick-ks.com/kids-trainings/.

Pozita : Mësimdhënës/e & Partner /e biznesi

Afati i shpalljes: 01/10/2019, Data e fundit për aplikim: 18/10/2019

Të kërkuara:

 • Studente e vitit të fundit ose e diplomuar në drejtime të shkencave kompjuterike
 • Përvojë pune në mësimdhënie 1- 3 vite – përparësi
 • Aftësi të mira në përdorimin e kompjuterit (Word, Excel, Power point, Outlook)
 • Njohje të mira në Teknologji Informative
 • Të ketë aftësi te mira komunikuese dhe organizuese
 • Mundësi bashkëpunimi afatgjatë

Përgjegjësitë:

 • Përgatitjen/përmirësimin e plane programit mësimore
 • Mbajtjen e trajnimeve të ndryshme
 • Bashkëpunoj ngushtë me stafin e marketingut
 • Prezantimin e plan programeve në ngjarje të ndryshme
 • Komunikimi me studentët e shkollës. 

Detaje tjera:

 • Personi që aplikon për nuk duhet të ketë angazhime të tjera me përjashtim të shkollimit në këtë fushë.
 • Të ketë ambicie të ngritje profesionale në këtë fushë
 • Të ketë dëshirë të punoj në mësimdhënie
 • Të ketë ambicie që të jetë pjesë e biznesit

Të interesuarit duhet të plotësojnë aplikacionin në vijim dhe në intervistë do ftohen vetëm ata që shihen si aplikonte të duhur nga kompania.