TICK Logo

Mëso programimin përmes lojërave

Eduko fëmjijën tuaj në TICK, një  ambient ku fëmijët angazhohen në zgjidhjen e problemeve të programimit, mundësi që ata të kalojnë nga konsumatorë pasivë në krijues të rinjë, që shohin çdo pjesë të teknologjisë më shumë se vetëm një lojë por si një problem për të zgjidhur dhe një mundësi për të krijuar.

Programi mësimorë në TICK Education Center i dizajnuar për të gjitha nivelet, me fokus zhvillimin e inteligjencës te fëmijët përmes programimit.

Trajnimet që ne ofrojmë për grupmoshat 7-15 vjeç:

Programim për aplikacione: 

  1. Code – Niveli fillestar i programimit
  2. Scratch- Niveli i avancuar
  3. App Inventor
  4. Lua – Niveli i avancuar

Mësimi i matematikës përmes programimit

  1. Mësimi i matematikës përmes programimit I
  2. Mësimi i matematikës përmes programimit II

Trajnimet që ne ofrojmë për grupmoshat 12-17 vjeç:

  1. Photoshop
  2. Web Development I(HTML, CSS, JavaScript)
  3. Web Development II(PHP & MySQL)

Le të rrisim fëmijët në epokën dixhitale me edukimin e duhur drejt teknologjisë si e ardhmja e tyre e sigurtë!

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i nxënësve i kufizuar!

Super oferta – plotëso testin 100% dhe fito trajnime pa pagesë.

Testo online aftësitë në programim dhe përfito bursë në programet tona