TICK Logo

Afërdita Gashi

Studentë në paketën me trajnime: Java I & II, Java & MySQL dhe Android. Jam shumë i kënaqur me ato që ofrohen këtu. Gjatë kësaj kohe kam qenë pjesë e projekteve reale në kompani. Faleminderit PROBIT!.