TICK Logo

Në kërkim të bashkëpunëtoreve!

Shkolla profesionale Probit Academy është në kërkim të kompanive që kanë nevojë për gjetjen e stafit profesional për inkuadrim në punët e tyre.

Shkolla jonë ofron këto drejtime:

  • Web Developlemnt 2 Nivele me nga 6 muaj
    Niveli i parë ka 8 trajnime bazike në mesatare në Web Development me mbi 200 orë mësimi.
    Niveli i dytë ka 6 trajnime në Web Development me mbi 200 orë mësimi.
  • Java Development ka 2 Nivele me nga 6 Muaj
  • C# Development ka 2 Nivele me nga 6 Muaj
  • Networking ka 2 Nivele me nga 8 Muaj

Bashkëpunimi mes shkollës tonë dhe kompanive mund të bëhet edhe në drejtimin:

  • Shtimit të trajnimeve nga kompanitë, për të cilat ato kanë nevoj
  • Bashkpunim në mbajtjen e trajnimeve nga stafi i kompanive

Kjo thirrje për bashkëpunim bëhet me qellim të njohjes sa më të afërt të nevojave që kompanitë tona kanë dhe përmes trajnimeve kualitative t’i aftësojmë studentët e t’i bëjë ata të gatshëm për të plotësuar nevojat e kompanive për punë në fushën e teknologjisë informative.

Kontakto në:
? info@tick-ks.com; 
☎️ 045/899099(viber) – 049/660103.