TICK Logo

Object Oriented Programming in PHP with Real Project

Mëso programimin e orientuar në objekte, kodo një aplikacion real dhe shfrytëzo super ofertën me 30% zbritje.

Trajnimi fillon me 25 Gusht 2018, orari: E Hene,Marte, Merkure, Enjete dhe Premte   17:00-19:00.

Trajnimi i përmban:
– PHP OOP & MySQL – 20 – 25 orë
– Kodimi i projektit  10 orë .

Trajner Msc. Burim Avdiu &  Labinot Bajrami.
Kontakto në info@tick-ks.com;
045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar !!!

Çmimi nga 170 në 110 Euro për studentë.