TICK Logo

Oferta për ICT trajnimet – Gusht- Shtator 2018

Oferta për ICT trajnimet – Gusht- Shtator 2018 20-50% zbritje, për grupet e reja që po krijohen në:

  1. Kodimi i aplikacioneve Java dhe MySQL – 06 Gusht, 35 orë çmimi nga 130 në 89 Euro. 
  2. Java Fundamentals – 14 Gusht, 35 orë çmimi nga 110 në 89 Euro. 
  3. Web Development Advanced – 13 Gusht, 55 orë çmimi nga 170 në 140 Euro. 
  4. Web Design & Development I & II – 14 Gusht, 70 orë, çmimi nga 230 në 170 Euro.
  5. WordPress  – 10 shtator, 25 orë, çmimi nga 110 në 70 Euro.
  6. Kids Programming – 10 Shtator, 30-35 orë, çmimi nga 35 në 25 Euro për muaj.
  7. CCNA Niveli I-IV, 10 Shtator, 200 orë, çmimi nga 1300 në 490 Euro.

Lista e trajnimeve të tjera: http://www.tick-ks.com/sq/trainings/

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!