TICK Logo

ICT Trainings Summer Offer 2109

Oferta për trajnimet në Teknologjinë Informative – Qershor – Gusht 2019 20-50% zbritje, për grupet e reja që po krijohen në:

 1. Adobe Photoshop & Graphics / Web Design – 17 Qershor 2019, çmimi nga 110 në 65 Euro,  orari E Hëne – Marte – Merkure – Enjete – Premte 17:00 – 19 : 45.  
 2. Java Fundamentals17 Qershor 2019, çmimi nga 110 në 89 Euro,  orari E Hëne – Marte – Merkure – Enjete – Premte 17:00 – 19 : 30.
 3. CCNA Niveli I-IV, 17 Qershor 2019, çmimi nga 1100 në 490 Euro,  orari E Hëne – Merkure – Premte 16:30 – 18 : 30.
 4. Web Design & Development I & II – 26 Qershor 2019, çmimi nga 230 në 170 Euro,  orari E Hëne – Marte – Merkure – Enjete – Premte 17:00 – 19 : 30.
 5. Kids Programming – 1 Korrik 2019.
 6. CCNA Moduli III, 24 Qershor 2019, çmimi nga 270 në 140 Euro,  orari E Hëne – Merkure – Premte 18:30 – 20 : 00.

Trajnimet tjera që do mbahen gjatë verës:

 1. Source Version Control GitHub – Korrik 2019
 2. Java OOP – Korrik 2019
 3. WEB Development III (Bootstrap, MySQL, PHP OOP) – Korrik 2019
 4. WordPress  – Gusht 2019
 5. Kodimi i aplikacioneve Java dhe MySQL – Gusht 2019
 6. Spring | Android – Gusht 2019
 7. Web V – Laravel – Gusht 2019
 8. SQL Server
 9. C#
 10. Etj

Lista e trajnimeve të tjera: http://www.tick-ks.com/trainings/

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!