TICK Logo

OOP PHP & Laravel Training

Mëso kodimin e aplikacioneve duke përdorur Laravel(PHP Framework) dhe shfrytëzo super ofertën me 30% zbritje.

Trajnimi fillon me 16 Shtator 2019, orari: E Marte, Enjete   16:30-19:00.

Trajnimi i përmban:

 1. Rishikim i koncepteve në OOP
 2. Paterna MVC
 3. Hyrje në Laravel
 4. Menaxhimi i varësive
 5. Linjat (Routes)
 6. Pamjet (View)
 7. Kontrollerët (Controller)
 8. Modelet (Model)
 9. Auorizimi dhe autentifikimi (Authorization and authentication)
 10. Praktika – Customer Manager App (Aplikacion për menaxhimin e konsumatorëve)

Shiko detajet e trajnimit : OOP PHP & Laravel Training

  Trajnimi ka 40 orë dhe ofrohet me çmim nga 170 Euro në 120 Euro.
  Trajner Ylber Veliu
  Kontakto në info@tick-ks.com;
  045/899099(viber) – 049/308085.
  Kujdes numri i studentëve i kufizuar !!!