TICK Logo
Banner

Orari i Trajnimeve

TICK organizon grupore për studentët që kanë interesim që të zgjedhin njërën nga trajnimet tona.

CCNA IV: Routing and Switching

,
Nr. i orëve : 50 orë , Çmimi : 140 Euro

Përmbajta: 1.Introduction to Networks, 2. Routing & Switching Essentials 3. Scaling Networks, 4. Connecting Networks

regjistrohu më shumë  »
Python Programming – For beginners become a master

,
Nr. i orëve : 70 orë , Çmimi : Nga 210 në 149 Euro

Përmbajtja: 1. Hyrje në Java, 2. Struktura e një aplikacioni në Java, 3. Tipet e të dhënave & Operatorët, 4. Struktura dhe kontrolli i rrjedhës së ekze...

regjistrohu më shumë  »
Java Fundamentals

Trajner : Berat Perçuku ,
Nr. i orëve : 35 orë , Çmimi : Nga 110 në 90 Euro

Përmbajtja: 1. Hyrje në Java, 2. Struktura e një aplikacioni në Java, 3. Tipet e të dhënave & Operatorët, 4. Struktura dhe kontrolli i rrjedhës së ekze...

regjistrohu më shumë  »
Android App. Development

,
Nr. i orëve : orë , Çmimi : Nga 130 në 89 Euro

Përmbajta: 1. Hyrje në Android, 2. Aktivitetet, 3. Pamja e aplikacionit(User Interface-UI), 4. Pamja e aplikacionit – Detaje për Views

regjistrohu më shumë  »
Java Fundamentals

Trajner : Berat Perçuku ,
Orari i trajnimit : E Mërkure - Premte 17:00 - 19:00

Përmbajtja: 1. Hyrje në Java, 2. Struktura e një aplikacioni në Java, 3. Tipet e të dhënave & Operatorët, 4. Struktura dhe kontrolli i rrjedhës së ekze...

regjistrohu më shumë  »
Bazat në SQL Server Administrim dhe Zhvillim

Trajner : Mentor Pajaziti ,
Orari i trajnimit : E Marte - E Enjete : 17 : 15 - 19:15.

Përmbajtja: 1. Hyrje në Bazat Relacionare, 2. Microsoft SQL Server, 3. Gjuha për ndërtimin e objekteve(Data Definition Language), 4. Regjistrimi i të-dhën...

regjistrohu më shumë  »
CCNA Routing and Switching

Trajner : Florent Rrahmani ,
Orari i trajnimit : E Hene - E Merkure - E Premte : 18 : 00 - 20:00

Përmbajta: 1.Introduction to Networks, 2. Routing & Switching Essentials 3. Scaling Networks, 4. Connecting Networks

regjistrohu më shumë  »
Java Advanced – Programimi i Orientuar ne Objekte

Trajner : Berat Perçuku ,
Orari i trajnimit : E Hene - E Merkure : 17 : 15 - 19:15.

Përmbajtja:1. Hyrje në OOP, 2.Definimi i klasave, 3. Zgjerimi i klasave dhe Trashëgimia, 4. Shtjellim i disa principeve të dizajnit

regjistrohu më shumë  »
CCNA 2: Routing and Switching Essentials

Trajner : Florent Rrahmani ,
Orari i trajnimit :

Përmbajta: 1.Introduction to Networks, 2. Routing & Switching Essentials 3. Scaling Networks, 4. Connecting Networks

regjistrohu më shumë  »