TICK Logo

Pas përfundimit të shkollës verore në JAVA, Fitim Gshi fillon praktiken si Java Developer në KAF GROUP

Fitim Gashi është pjesë e shkollës verore 2018 të mbajtur në TICK Education Center që u organizua në Qershor – Tetor 2018. Në kuadër të shkollës ai përfundoi 4 trajnime të lidhura me Java dhe një  për Android:

  1. Java Basics
  2. Java OOP
  3. MySQL Development
  4. Java & MySQL – Kodimi i një projekti real
  5. Android Development

Mësimet dhe punët e bëra gjatë këtyre trajnimeve për Fitimin ishin të mjaftueshme që ai të aftësohej për të filluar punë praktike në KAF GROUP, si Java Developer.

 

Fitimi është pjesë e pjesë e ekipit të zhvillimit dhe po punon në një projekt  të financave në KAF GROUP, fatin e Fitimit për hyrje në praktikë në kompanitë të ndryshme e pretë çdo studentë i cili përfundon me sukses trajnimet në fusha të ndryshme në shkollën tonë TICK.