TICK Logo

PHP & MySQL

Me 26 Mars  2019 fillon trajnimi – PHP & MySQL – Web Development II. Orari E Martë & E Enjte 17:30-20:00

Trajner Msc. Burim Avdiu
Kohëzgjatja 30 orë, çmimi nga 120 në  79 Euro.
Studentët duhet të ken njohuri: HTML, CSS dhe jQuery.
Projekti SMP është pa pagesë për studentët që ndjekin trajnimin.

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!