TICK Logo

Web Development PHP & MySQL

2018 me një Super Ofertë -50% zbritje !

Me 05 Janar 2018 fillon trajnimi – WEB Development (PHP & MySQL).

Trajner Msc. Burim Avdiu
Kohëzgjatja 35 orë, çmimi nga 110 në 55 Euro.
Studentët duhet të ken njohuri: HTML, CSS dhe jQuery.

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!