TICK Logo

Python Programming – For beginners become a master

Super oferta për Python Programming – For beginners become a master fillon me 15 Korrik 2019, çmimi nga 210 Euro në 139.

Trajnimi i përmban:
– Python Fundamentals 25 orë
– OOP 25 orë
– Flask dhe Kodimi i projektit DEMO CMS nga 20 deri 30 orë.

Detaje për trajnimin: Python Programming – For beginners become a master

Trajner Bsc. Ylber Veliu
Orari:E Hëne, E Mërkure, E Premte 17:30 – 20:00
Kohëzgjatja 75 orë, çmimi nga 210 në 139 Euro.

 

Kontakto në info@tick-ks.com; 045/899099(viber) – 049/308085.
Kujdes numri i studentëve i kufizuar!!!